Znajdziecie u nas autorskie, niekonwencjonalne przepisy
Nasza kuchnia pełna jest kolorów, dzięki bogactwu i różnorodności wykorzystywanych przez nas warzyw
Stawiamy na sezonowe i świeże warzywa i owoce
Używamy przypraw i świeżych ziół wykorzystując ich właściwości prozdrowotne
W swoich daniach znajdziecie również glony czy dzikie rośliny, które mają wspaniałe właściwości zdrowotne i smakowe
Chcemy uświadomić Wam moc działania kiszonek i produktów fermentacyjnych oraz ich właściwości prozdrowotnych, dlatego stawiamy na żywą kuchnię pełną kiszonek i kombuchy własnej produkcji
Używamy rzemieślniczych technik obróbki żywności
Aby nasze dania nie utraciły witamin i wartości odżywczych stosujemy w kuchni raw food, czyli dania nie są poddawane obróbce cieplnej lub gotowane są w niskiej temperaturze - sous vide - nie przekraczającej 39C
Nasze dania zaskoczą Was swoją formą podania i opakowaniem